سرپرست جدید دانشگاه جیرفت معرفی گردید

طی حکمی از طرف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر شاپور کوهستانی به عنوان سرپرست دانشگاه جیرفت معرفی گردید.

متن حکم به شرح ذیل است.

جناب آقای دکتر شاپور کوهستانی بهرآسمان

سلام علیکم،

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشگاه جیرفت منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند سبحان، مأموریت و وظایف سرپرستی دانشگاه جیرفت را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های مصوب به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران نقش شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ایفا نمایید.

دکتر محمد فرهادی