امروز : شنبه 23 آذر 1398 / 05:47 / به وقت تهران

به مناسبت روز درختکاری همایش پیاده روی همراه با کاشت نهال در دانشگاه جیرفت برگزار شد

به مناسبت روز درختکاری همایش پیاده روی همراه با کاشت نهال با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه جیرفت ضمن گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری گفت: همه‌ ی مردم و مسئولان باید در حفظ فضای سبز به‌ ویژه فضای سبز جنگل‌ها و مراتع، به‌عنوان یک وظیفه کوشا باشند.

دکتر برومند با بیان اینکه هر روز باید روز درختکاری، حفاظت از جنگل و محیط زیست باشد، افزود: با توجه به اینکه در سال های اخیر با کمبود منابع آبی روبرو هستیم، فرسایش خاک را داریم، شاهد توسعه شهرها و آلودگی اطراف شهرها هستیم؛ همه بویژه رسانه های جمعی باید کمک کنند و برای حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، حضوری موثر داشته باشند.

وی با اشاره به تخریب گونه‌ های اصیل و بومی گیاهی در اثر برخی دست ‌اندازی‌ ها به جنگل‌ها، خاطرنشان کرد: باید از تهاجم به جنگل‌ها و باغ ها جلوگیری شود زیرا بیم آن می ‌رود که برخی از این گونه‌ های اصیل از بین بروند، بنابر این وظیفه‌ی همه، حراست و حفاظت از فضای سبز است.

دکتر برومند با بیان این مطلب که وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری طرح دانشگاه سبز را در دست اجرا دارد بیان کرد: در طرح دانشگاه سبز ذهن ابتدا به سمت فضای سبز دانشگاهی می ‌رود اما به صورت جدی ‌تر منظور اداره کردن همه فعالیت‌های بشری و محیط‌ زیستی در قرن 21 با کمترین زیان برای محیط زیست است، لذا در این طرح دانشگاه های سراسر جهان به عنوان یک نماد و پایلوت در جهت حفظ و نگهداری، سبز سازی و ترویج آموزش های اساسی در مدیریت منابع محیط زیستی موثر خواهند بود.

وی ادامه داد: دانشگاه جیرفت نیز در این راستا با هدف گذاری و برنامه ریزی این مهم را دنبال می کند.

در ادامه همایش پیاده روی بیش از یکصد اصله نهال درخت توسط اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه جیرفت غرس شد.