امروز : شنبه 23 آذر 1398 / 05:23 / به وقت تهران

همایش بین المللی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی در دانشگاه جیرفت برگزار شد

معاونت آموزشی و پژوهش دانشگاه جیرفت گفت: همایش بین المللی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی با حضور بیش از 300 شرکت کننده داخلی و خارجی در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر حمداله راوند افزود: 440 مقاله به همایش بین المللی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی در این دانشگاه ارسال و از این تعداد 380 مقاله داخلی و خارجی ارائه شد.

وی تصریح کرد: سطح علمی این همایش خوب بود و امیدواریم بتوانیم سال های بعد این همایش را به شکل مطلوب تر و کاربردی تر برگزار نماییم.

وی با اشاره به قابلیت های بخش کشاورزی منطقه جنوب کرمان گفت: این همایش کمک خوبی در بخش کشاورزی بویژه در زمینه کیفیت محصولات کشاورزی است.

دکتر راوند افزود: در زمینه میزان تولید محصولات کشاورزی منطقه جنوب کرمان هیچ مشکلی نداریم لذا باید در زمینه ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی تلاش کرد و این همایش در همین زمینه برگزار شد.

معاونت آموزشی و پژوهش دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: در این همایش آخرین دستاوردهای پژوهشگران داخلی و خارجی در زمینه کشاورزی، حفظ محیط زیست و تولید غذای سالم به نمایش گذاشته شده و فرصت خوبی برای بهره مندی بخش کشاورزی از این اطلاعات است.

وی با بیان اینکه همایش بین المللی کشاورزی در چهار روز برگزار شده است گفت: 2 روز اول این همایش 2 کارگاه آموزشی برگزار شد و 62 نفر در این کارگاه ها شرکت کردند.

دبیر علمی همایش نیز گفت: در این همایش اساتیدی از دانشگاه میلان ایتالیا به عنوان سخنرانان ویژه حضور پیدا کردند و اطلاعات علمی خود را در اختیار شرکت کنندگان این همایش می گذارند.

دکتر علیزاده افزود: هدف از برگزاری این همایش ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشگران داخلی و خارجی در زمینه کشاورزی، حفظ محیط زیست و تولید غذای سالم می باشد.

پروفسور گاندولفی از دانشگاه میلان ایتالیا هم گفت: در این همایش شرکت کردم تا مقالات و دستاوردهای علمی خود را ارائه کنم و امیدوارم این ارتباط دانشگاه جیرفت با دانشگاه میلان ادامه داشته باشد.

پیرو بیانکو پروفسور دیگر دانشگاه میلان ایتالیا هم گفت: یک طرح تولید بیولوژیک دام را در این همایش ارائه دادم و از سفر به جیرفت لذت بردم.

آذر نصیرزاده یکی از شرکت کنندگان در این همایش نیز گفت: موضاعات علمی همایش بویژه امنیت غدایی و محیط زیست مسائل خوبی است که با توجه به پتانسیل منطقه باید بیشتر به این موارد توجه کرد.

شهیم قیصربیگی دانشجوی دکترای کشاورزی هم گفت: برگزاری این همایش ها کمک خوبی در جهت رفع مشکلات بخش کشاورزی است لذا امیدواریم این همایش ها در این سطح ادامه داشته باشد.