دانشگاه جیرفت با تشییع پیکر 2 شهید گمنام آسمانی شد

با تشییع و تدفین «دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس» دانشگاه جیرفت آسمانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، امام جمعه جیرفت در آیین تشییع پیکر 2 شهید گمنام در دانشگاه جیرفت گفت: دانشگاه های ما با وجود شهدای گمنام عزتمند می شوند و اجازه نفوذ را به هیچ دشمنی در محیط علمی و پاک دانشگاه نمی دهند.

حجت الاسلام کرمی پور افزود: دانشگاه از لحاظ علمی مکانی آبرومند است و با وجود شهدا به عزتمندی می رسد.
وی خاطرنشان کرد: دفن شهدا در دانشگاه ها وظیفه ما را در دفاع از ارزش های اسلامی سنگین تر می کند چرا که همواره شاهد اعمال ما در دانشگاه هستند.
وی گفت: امروز سنگرهای دشمنان مشخص شده نیستند و هجوم دشمنان همه جانبه است اما با کمک گرفتن از شهدا شکست دشمنان راحت تر انجام می گیرد.
امام جمعه جیرفت ادامه داد: دانشگاهی که شهدا در آن دفن شده اند باید فضای آن هم عوض شود و اگر خلاف شرعی در آن صورت گیرد در آن دنیا توسط همین شهدا بازخواست می شویم و کسانی که شهدا را به این مکان دعوت کرده اند مسئولیت سنگینی دارند و همواره مراقب اخلاق و رفتارخود باشند.
وی با بیان اینکه شهدا نزد خداوند و مردم عزیز هستند گفت: عزت یعنی نفوذناپذیری و این عزتمندی هم میراث شهدا برای مردم است.
حجت الاسلام کرمی پور استقامت و پیروی از امام عادل را از پایه های عزتمندی بیان و خاطرنشان کرد: جامعه ای که پیرو امام عادل باشد، عزیز است چرا که همواره با فکر و اندیشه اسلامی تصمیم گیری می کند.
وی افزود: اگر انسان در برابر فکر و ظلم استقامت داشته باشد خداوند او را عزیز می کند و عزیز بودن شهدا در برابر خداوند به خاطر استقامت آنهاست.
وی نیازمندی به دشمنان را یکی دیگر از عوامل از بین رفتن عزت انسان بیان کرد و گفت: اگر دست نیاز را به دشمنان دراز کنیم خداوند ما را خار و ذلیل می کند.
امام جمعه جیرفت افزود: کسانی که ادعا می کردند میراث پادشاهی 2500 ساله هستند این کشور را تکه تکه کردند ولی جوانان ما با خون خود اجازه ندادند تا یک وجب از خاک ما دست دشمنان بیفتد.
وی بیان کرد: علم لازمه دیگری است برای رسیدن به عزتمندی بیشتر، چرا که جوانان ما در رسیدن به انرژی هسته ای نشان دادند که دارای عزت می باشند.
رئیس دانشگاه جیرفت هم در ادامه این مراسم با بیان اینکه شهدا روح ایثار و شهدا را برای ما به یادگار گذاشتند افزود: ما وظیفه داریم تا از این یادگاری به خوبی محافظت کنیم.
دکترناصر برومند خاطرنشان کرد: شهدا با پیروی از رهبری به عزت رسیدند بنابراین پایداری ما در گرو حمایت از رهبری است.

وی بیان کرد: بزرگترین افتخار دانشگاه جیرفت میزبانی شهدای گمنام است.

دکتر برومند با بیان اینکه برای دانشگاه جیرفت افتخار بسیار بزرگی است که این شهیدان گمنام دفاع مقدس در این مکان آرام بگیرند، افزود: بالاترین پاداش برای یک انسان شهادت است و برای مسؤولان و دانشجویان دانشگاه حضور این شهدای گمنام بسیار ارزشمند است.