امروز : چهارشنبه 24 مهر 1398 / 21:17 / به وقت تهران

آزمون دکتری ششم اسفندماه در دانشگاه جیرفت برگزار شد

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت گفت: آزمون ورودی سال ۱۳۹۶ مقطع دکتری دانشگاه ‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور صبح جمعه، ششم اسفند ماه جاری همزمان با سراسر کشور در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر حمداله راوند افزود: حدود یکهزار نفر از هفت شهرستان جنوبی استان کرمان در این آزمون شرکت کرده بودند.

وی تصریح کرد:  آزمون دکتری (نیمه‌ متمرکز) سال 96، در هفت گروه آموزشی و برای 244 کد رشته امتحانی صبح روز جمعه ششم اسفند 95 در سه حوزه امتحانی در در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت بیان کرد: از همه مسئولان و دستگاه های اجرایی شهرستان جیرفت بویژه فرمانداری، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره برق، آب و فاضلاب، راهنمایی و رانندگی، شهرداری و آتش نشانی که تلاش کردند تا آزمون دکتری با آرامش برگزار شود قدر دانی می نماییم.

بر اساس این گزارش، اجرای مرحله اول این آزمون توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار و تخصیص امتیاز مربوط به سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و علمی توسط دانشگاه ‌ها و مراکز آموزش عالی پذیرنده دانشجو انجام می‌گیرد.