معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت معرفی شد

معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت با حضور رییس، اعضای هیات علمی وکارکنان دانشگاه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه رییس دانشگاه جیرفت در این آیین گفت: با تلاش و همت همه بخش های دانشگاه بویژه حوزه اداری، مالی و بودجه دانشگاه بودجه سال 96 در بخش های مختلف 30 درصد رشد داشته است.

دکتر برومند با بیان این مطلب که بودجه سال جاری نیز بودجه خوبی بود بیان کرد: در زمینه تجهیزات نیز دولت با تمام توان خود تلاش کرده که بتواند اعتبارات خوبی برای دانشگاه ها تخصیص دهد که در همین راستا بودجه مناسبی به دانشگاه جیرفت تعلق گرفته است.

وی تصریح کرد: به دنبال تخصیص اعتبار برای بخش تجهیزات دانشگاه نشست های مختلفی با سایر گروه های آموزشی برگزار و تجهیزات لازم با رعایت الویت تهیه خواهد شد.

وی با اشاره به اجرای طرح های عمرانی در دانشگاه افزود: با اجرای سیاست های دولت اعتبارات مناسبی برای اتمام طرح های عمرانی پیش بینی شده است که امیدواریم در سال آینده با تخصیص مناسب بتوانیم طرح های عمرانی دانشگاه را به سرانجام برسانیم.

دکتر برومند خاطرنشان کرد: باید از فرصت های پیش رو به نحو احسن استفاده کنیم واین مهم نیاز به برنامه ریزی و پشت کار دارد.

رییس دانشگاه جیرفت با اشاره به رشد مضاعف دانشگاه جیرفت در همه زمینه ها خاطر نشان کرد: همه بخش های دانشگاه مانند زنجیره به هم پیوند خورده است و باید همه باهم در راستای رشد و تعالی دانشگاه از ظرفیت ها و پتانسیل استفاده کنیم.

دکتر برومند ضمن قدر دانی از زحمات معاون سابق پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه بیان کرد: مهندس امان اله سلیمانی به عنوان معاون جدید پشتیبانی و منابع دانشگاه معرفی و امیدوارم با پشتکار و جدیتی که دارند موجب رشد و تعالی دانشگاه شوند.

مسئولد دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جیرفت هم در ادامه گفت: معاون پشتیبانی دانشگاه به عنوان پشتیبان سایر حوزه های دانشگاه تلاشی دوچندان باید داشته باشد و انتخاب رییس دانشگاه بهترین انتخاب بوده است.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: دانشگاه جیرفت به عنوان قطب تولید علم و بزرگترین مجتمع آموزش عالی جنوب استان کرمان تلاش خود را در راستای تولید علم با الویت نیاز جامعه بیش از پیش کند.

وی ادامه داد: در راستای تحقق این مهم همه معاونت ها و حوزه های مختلف دانشگاه باید تلاش کنند و معاونت پشتیبانی و منابع انسانی وظیفه سنگین تری خواهد داشت.

معاون پشتیبانی وتوسعه منابع دانشگاه جیرفت هم ضمن قدر دانی از حسن اعتماد رییس دانشگاه گفت: با همه تلاش خود در راستای پیشرفت دانشگاه گام بر می دارم.

مهندس امان اله سلیمانی افزود: باید با نگاه به آینده اما با برنامه ریزی مدون حرکت کنیم و در این راستا باید همه همکاران و اعضای هیات علمی دانشگاه کمک کنند تا شاهد رشد و بالندگی دانشگاه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: رشد و بالندگی دانشگاه یکی از مهمترین وظایف ما است لذا در این راستا با برنامه ریزی و اجرای دقیق قانون باید حرکت کنیم.

در این نشست طی حکمی از سوی رییس دانشگاه مهندس امان اله سلیمانی به عنوان معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت معرفی شد.