امروز : چهارشنبه 24 مهر 1398 / 20:19 / به وقت تهران

دانشگاه جیرفت آماده میزبانی از 2 شهید گمنام

رئیس دانشگاه جیرفت، شهدای گمنام را مظهر ایثار و غیرت ایرانی توصیف کرد و گفت: این دانشگاه 11 اسفند ماه جاری میزبان 2 شهید گمنام دوران دفاع مقدس می باشد که تمهیدات و برنامه ریزی های لازم برای میزبانی از این عزیزان اندیشیده شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر ناصر برومند روز یکشنبه در نشست برنامه ریزی استقبال و تشییع شهدای گمنام افزود: شهدا در نظام جمهوری اسلامی نماد ایثار و فداکاری هستند و آنچه امروز کشور ایران اسلامی در عرصه های مختلف بدست آورده از برکت خون شهداست.
وی بیان کرد: فرهنگ حسینی در این کشور طنین انداز شده و در تاریخ حرکت های بزرگی به واسطه این فرهنگ شکل گرفته است.
وی گفت: فرهنگ حسینی، انقلاب ما را نگه داشته و اکنون تمامی حرکت ها و بیداری اسلامی متاثر از انقلاب اسلامی است.
رئیس دانشگاه جیرفت با بیان اینکه هدف ما در برنامه ریزی برای حضور این شهدا در دانشگاه باید برای همه اقشار به ویژه دانشجویان باشد اظهار کرد: اگر عموم مردم به ویژه جوانان در آیین های استقبال و تشییع شهدا و دیگر مراسمی که به همین مناسبت برگزار می شود حضور داشته و نقش آفرینی کنند، شاهد تاثیرگذاری و اشتیاق و جذب بیشتر مردم به این گونه برنامه ها خواهیم بود.
دکتر برومند تصریح کرد: 2 شهید گمنام 10 اسفند وارد جیرفت می شوند و روز 11 اسفند نیز در دانشگاه جیرفت تشییع و به خاک سپرده خواهند شد.
وی گفت: آیین تشییع در دانشگاه جیرفت بعد از ظهر روز 11 اسفند ماه برگزار خواهد شد.
این نشست با حضور مسئول امور شهدای گمنام اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمان، معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار جیرفت، فرمانده انتظامی، فرمانده بسیج دانشجویی شهرستان و مسئول دفتر نهاد رهبری، بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.