دو جلد کتاب در انتشارات دانشگاه جیرفت به چاپ رسید

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت گفت: دوجلد کتاب در انتشارات دانشگاه جیرفت با عنوان دستور زبان شعر معاصر و غرائب الاشعار به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر حمداله راوند افزود: این دو کتاب توسط اعضای هیات علمی دانشگاه جیرفت تالیف شده اند که انتشارات دانشگاه آنها را به چاپ رسانده است.

وی تصریح کرد: دانشگاه جیرفت در راستای رسالت آموزشی و پژوهشی خود از طرح های پژوهشی حمایت ویژه می کند که این امر باعث رشد تولید علم در دانشگاه شده است.

وی با بیان این مطلب که امروزه باید به دنبال بالا بردن کیفیت آموزش باشیم خاطرنشان کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه جیرفت با نوآوری و استفاده از دانش روز گام های بزرگی را برداشته اند که گوای این مهم قبولی بیش از 220 نفر از دانشجویان دانشگاه جیرفت  در دانشگاه های معتبر کشور و همچنین کسب رتبه هاب تک رقمی و دورقمی در این آین آزمون بوده است.

دکتر راوند با بیان این مطلب که کتاب دستور زبان شعر معاصر توسط عضو هیات علمی گروه علوم انسانی دکتر دهرامی تالیف شده است بیان کرد: این کتاب با نگاهی تازه و زیباشناسانه به مقوله دستور در شعر معاصر تالیف و به چاپ رسیده است.

وی ادامه داد: در این کتاب سعی شده جایگاه مباحث دستوری در ادبیات کلام تبیین شود و از همین روی دسته بندی و مباحث دستوری با نگاهی هنری مورد بررسی قرار گرفته است.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت گفت کتاب غرائب الاشعار توسط عضو هیات علمی گروه علوم انسانی دکتر اصغری بایقوت تالیف و به چاپ رسیده است.

دکتر راوند افزود: این کتاب نقد،تحیح  و ترجمه  اشعار عربی خاقانی است که از سال 89 شروع  به کار شده و اکنون به چاپ رسیده است.