امروز : سه شنبه 5 بهمن 1400 / 07:58 / به وقت تهران

بازدید رئیس دانشگاه جیرفت و معاون آموزشی و پژوهشی از دانشگاه میلان ایتالیا

دکتر برومند و دکتر میرمحمودی طی سفری به کشور ایتالیا، از دانشگاه میلان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر برومند به همراه دکتر روح اله میرمحمودی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در ماموریتی هفت روزه از بخش های مختلف دانشگاه میلان، مانند آزمایشگاه ها، کارگاه ها، مزارع و گلخانه های تحقیقاتی و امکانات رفاهی در دانشکده های کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی بازدید کردند.

بنابر این گزارش، در این سفر طی نشست مشترکی که با حضور جمعی از اعضاء هیأت علمی و برخی از مسئولین دانشگاه میلان برگزار شد، ویژگی های استثنایی منطقه جنوب استان کرمان برای انجام پروژه های تحقیقاتی در حوزه های مختلف کشاورزی، منابع طبیعی و باستان شناسی و همچنین ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه جیرفت از نظر آموزشی، پژوهشی، فنی و آزمایشگاهی، کارگاهی وکتابخانه‌ای شرح داده شد.

همچنین تعدادی از اساتید دانشگاه میلان با استفاده از فیلم و اسلاید به ارائه ی ویژگی ها و توانمندی های این دانشگاه مانند امکانات دانشکده ها، تعداد دانشجویان، اعضاء هیأت علمی و افتخارات ملی و بین المللی کسب شده پرداختند.

در ادامه رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه میلان نیز به اهم پژوهش ها و ظرفیت های ویژه علمی و همچنین آخرین دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه های علمی فعال در گروه های آموزشی آن دانشکده مانند گیاهپزشکی، خاکشناسی، علوم دامی، زراعت، ژنتیک، منابع طبیعی، زیست فناوری و دامپزشکی اشاره نمودند.

بر اساس این گزارش،  بازدید از تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاه ها، مزارع و گلخانه های پژوهشی و امکانات رفاهی در دانشکده های کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی از دیگر برنامه های این سفر بود.

لازم به توضیح است، دانشگاه دولتی میلان دارای 10 دانشکده و مجتمع آموزشی، 136 رشته در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و 31 رشته در مقطع دکتری، بیش از 2000 عضو هیات علمی و 60000 دانشجو و همچنین 63 مرکز تخصصی می باشد و یکی از بزرگترین و مهمترین دانشگاههای اروپا می باشد.

در پایان موضوعات مورد علاقه دو طرف در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و همچنین در راستای ارتقاء همکاریها و ارتباطات در حوزه های مختلف، بویژه در اجرای پروژه های مشترک پژوهشی، اعزام استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به فرصت های مطالعاتی کوتاه و بلند مدت، دعوت استادان جهت شرکت در کنفرانسها و سمینارهای علمی و سایر موارد بین دو دانشگاه موافقت شد.

لازم به ذکر است پیشنویس اولیه موافقتنامه همکاری، تدوین و مورد تأیید دو دانشگاه قرار گرفته است و مراحل اداری جهت تکمیل و تأیید نهایی آن در حال انجام می باشد.